Minim velit, ex velit culpa sed sint ad fugiat, nostrud nulla consequat ipsum ex: Eiusmod veniam culpa. Velit sit ullamco amet est eiusmod amet. Sunt tempor elit. Ad amet, aute minim laboris cupidatat sunt.
Made with MAGIX
Klik op de plattegrond voor de route
Contact: Boerderij de Stoethoeve Birkstraat 131 3768 HE Soest Email: info@stoethoeve.nl Mobiel:    +31 (0)  6 20019160 Kvk: 32121416
PAARDEN: Ik ben de trotse eigenaar van Perlona en Heartbreakers Desperada. Perlona is een Lipizzaner merrie. Voor mij een leerpaard, want zij heeft ongelofelijk veel talent voor de hogere dressuur en ik probeer daarin mee te groeien ! We trainen volgens de klassieke methode, rijden af en toe een wedstrijd, maken een bosrit, longeren, etc. Afwisselen maakt het ook voor het paard leuk. Desperada is een Amerikaans mini paard. Zij is nog jong, dus nog niet al te hard aan het werk. We wandelen, longeren, werken aan de lange lijnen, vrijheidsdressuur, ze loopt mee aan de fiets, en binnenkort beginnen we met mennen.            HONDEN: Op dit moment genieten we van onze Eurasiers B`Gini, Corwin en Carmen. We hebben een aantal nesten van dit geweldige ras gefokt, maar in coronatijd zijn we gestopt. We gunnen onze pups het allerbeste huisje, en in die tijd was het bijna onmogelijk om de serieuze koper te onderscheiden van de gelegenheidskoper. Inmiddels is onze jongste teef Carmen te oud voor een eerste nestje, maar onze reu Corwin is eventueel beschikbaar voor dekking. Heeft u vragen over dit ras, neem dan gerust contact op!                      `Stichting` Saartje, Honden met Hypofysaire dwerggroei Hoewel ik zelf door drukke werkzaamheden niet meer zo actief ben op het gebied van deze erfelijke afwijking, geef ik nog wel voorlichting en advies. Als u klikt op de foto`s hierboven vindt u meer informatie over hypofysaire dwerggroei en de link naar onze ambassadeur in Engeland. Officieel zijn we ook geen stichting meer omdat dit kosten met zich meebrengt en ik dat liever besteed aan voorlichting. De afwijking komt voor bij de Duitse Herdershond, en rassen die daaruit zijn voortgekomen zoals bv de Saarlooswolfhond, Tsjechoslowaakse wolfhond, Witte Herder.
KATTEN: Op een boerderij heb je natuurlijk altijd muizen. Een kat is dan een natuurlijke manier om te zorgen dat er niet teveel muizen komen. Maar omdat we ook honden hebben is het fijn om een kat te hebben die zich daar niets van aantrekt, daarom de keuze voor de Maine Coon.
Onze Dieren
06-20019160