Minim velit, ex velit culpa sed sint ad fugiat, nostrud nulla consequat ipsum ex: Eiusmod veniam culpa. Velit sit ullamco amet est eiusmod amet. Sunt tempor elit. Ad amet, aute minim laboris cupidatat sunt.
Made with MAGIX
Klik op de plattegrond voor de route
Contact: Boerderij de Stoethoeve Birkstraat 131 3768 HE Soest Email: info@stoethoeve.nl Mobiel:    +31 (0)  6 20019160 Kvk: 32121416
Huidige situatie..       Vanuit de lucht.. Schetsontwerp nieuwe situatie
WOONPROJECT voor 55+ De laatste jaren hebben wij ons ingezet voor de ontwikkeling van een 55+ woongemeenschap op De Stoethoeve. Wij zien voor ons dat we samen wonen op dit mooie erf, met privacy maar ook onderlinge verbondenheid, waarbij we elkaar ondersteunen en helpen als dat nodig is. Zo kunnen we allemaal langer zelfstandig blijven wonen en blijft het toch veel leuker, minder eenzaam,  en veiliger dan in een normale woonwijk. Wij zijn bereid om net dat stapje meer te zetten voor elkaar, en het erf wordt zo ingedeeld dat spontane ontmoetingen en een praatje als vanzelf ontstaan, zonder dat we bij elkaar `de deur plat lopen`. Maar…. Na toezegging van de Gemeente om dit plan mogelijk te maken bleek de provincie niet enthousiast. We zijn met zowel provincie als gemeente in gesprek, maar het kan nog 2 kanten op…Wij zijn van mening dat we het erf en omgeving alleen maar verbeteren, en landelijk worden deze initiatieven juist gestimuleerd. We zouden de doorstroming op de woningmarkt op gang helpen en de ouderenzorg ontlasten. Ondertussen is de CPO-Vereniging Woonboerderij De Stoethoeve opgericht en hebben we een enthousiaste kerngroep 55-plussers die willen deelnemen aan dit mooie project. (CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, hetgeen betekent dat deelnemers gezamenlijk grond aankopen en daarop gezamenlijk woningen en gezamenlijke ruimtes bouwen/ontwikkelen. Het gaat in dit project dan ook over koopwoningen). Ik hoop binnenkort te kunnen melden dat er toch mogelijkheden zijn ! Uiteraard zal er dan ook heel veel meer informatie op deze website komen over dit mooie plan. Nu al meer info? mail õf bel gerust!
06-20019160